Trouwringverloren.nl
Dierbaar sieraad verloren wij kunnen hem voor u terug vinden!

Welkom op de website van Trouwringverloren de website voor uw verloren items

 Wij, het team, maken gebruik van diverse soorten metaal- detectoren voor het opsporen van verloren voorwerpen, mits van metaal, zoals goud zilver etc.

 

 Wat kunnen wij voor u doen, wij kunnen eigenlijk op vrijwel alle terreinen een zoekopdracht uitvoeren, water, strand, akker, er is zelfs een duiker in ons midden voor het opsporen indien noodzakelijk.

 

 Doen we dat gratis? Nee we houden van open en eerlijk maar gratis is het niet, voor een brandstof vergoeding gaan we voor u op pad om te kijken of we u kunnen helpen, wat geen garantie geeft dat we het item ook kunnen vinden. Voor het inzetten van een duiker zijn extra kosten verbonden.

Tevens zijn we door het jaren lange bestaan van deze groep in het bezit van een paar duizend gevonden en verloren ringen welke zijn opgeslagen in een database(dus niet in ons bezit, maar in het bezit van de vinder maar wel bij ons aangemeld als gevonden en of verloren)ook hier kan en mag u gebruik van maken, wilt u weten of u ring reeds gevonden is in de afgelopen jaren mail ons dan met de gegevens.

 We hebben de firma www.djlaan.nl en www.minelab.nl bereid gevonden om ons via een banner te sponsoren waarvoor dank.